• Tevredenheidsgarantie
 • Gratis verzending vanaf €150
 • Snelle orderverwerking
 • 3 Gratis voorbeeldkaarten
 1. nl
  1. FR
 1. Log in
 2. contact / 050-719353
 3. Favorieten (0)
 4. Winkelmand (0)


Unieke geboortekaartjes voor jongens

Op zoek naar een geboortekaartje voor een jongen? Dan zit je bij CardXL.be goed. Of je nu gaat voor een hip geboortekaartje, één van de stoere geboortekaartjes of een geboortekaartje met trendy steigerhout: de kleine jongen wordt met een kaartje van CardXL.be altijd warm onthaald. Kies een ontwerp en maak zelf je unieke geboortekaartje.

Van stoere prints tot originele kaartjes met je eigen foto

Je kleine jongen verdient een tiptop eerste indruk. Bij CardXL.be vind je dan ook een uitgebreid assortiment geboortekaartjes, zodat er altijd een kaartje bij zit die helemaal bij jouw kleine past. Zo kun je geboortekaartjes bestellen met stoere prints, gaan voor een klassiek geboortekaartje of kiezen voor een origineel geboortekaartje met eigen foto van jullie zoon.

Bij CardXL.be kun je de enveloppen kun je eenvoudig mee bestellen in je eigen favoriete kleurtje.

Bestel de geboortekaartjes voor een jongen via CardXL.be

Benieuwd hoe het geboortekaartje er in het echt uitziet? Bestel dan eerst een voorbeeldkaart om te kijken of het kaartje helemaal naar wens is. En als je hulp nodig hebt, kun je ons eenvoudig e-mailen of bellen. Op werkdagen is de klantenservice van CardXL.be tussen 08:30 – 17:00 uur bereikbaar om je verder te helpen.

 1. Privacy policy
 2. Cookie policy
 3. Algemene voorwaarden
 4. Sitemap
 5. CardXL.nl
 6. CardXL.de