• Tevredenheidsgarantie
 • Gratis verzending vanaf €150
 • Snelle orderverwerking
 • 3 Gratis voorbeeldkaarten
 1. nl
  1. FR
 1. Log in
 2. contact / 050-719353
 3. Favorieten (0)
 4. Winkelmand (0)


Klassieke geboortekaartjes voor jongens en voor meisjes

Ben je binnenkort uitgerekend? Begin dan snel met het zoeken van een origineel geboortekaartje. CardXL.be heeft een breed kaartassortiment met klassieke geboortekaartjes. Van klassieke geboortekaartjes voor jongens tot klassieke geboortekaartjes voor meisjes. Bekijk het aanbod hier online. Je kunt er zelfs voor kiezen om geboortekaartjes te sturen met een foto van als de kleine geboren is.

Je kunt klassieke geboortekaartjes eenvoudig zelf online bewerken. Kies een leuke kleur. Zoals een mintgroen klassiek geboortekaartje of een zachtroze klassiek geboortekaartje. Voeg zelf een mooie tekst toe in een lettertype dat jij het mooist vindt.

Bestel klassieke geboortekaartjes bij CardXL.be

Wil je er zeker van zijn dat jouw klassieke geboortekaartje helemaal naar wens is? Bestel een proefdruk. Zo kun je de kleuren en de kwaliteit van het kaartje beoordelen. Tevreden met je klassieke geboortekaartje? Bestel je kaartjes dan direct online. Voor 12:00 uur besteld, betekent dezelfde dag verzonden. Vragen? Onze klantenservice is elke werkdag bereikbaar tussen 08:30 – 17:00. We helpen je graag.

 1. Privacy policy
 2. Cookie policy
 3. Algemene voorwaarden
 4. Sitemap
 5. CardXL.nl
 6. CardXL.de